Uitnodiging lezing Black-Box methode

Waarom doet mijn hond zo?

Helaas kan de hond ons niet vertellen waarom hij doet wat hij doet. Maar wat zijn gedrag ook is, de hond heeft er absoluut een reden voor.

Datum: Dinsdag 24 april

Tijd: 19.30-22.00

Locatie: De Camp, Bosrand 15-17 3931 AP Woudenberg

Wij nodigen u van harte uit voor de lezing door Peter Beekman over de Black Box Methode. Peter begon in de jaren '80 met het geven van instructie bij een kynologenclub waar hij met zijn hond Donna de puppycursus had gelopen. Een jaar later sloot hij zich aan bij de Nederlandse vereniging voor instructeurs in hondenopvoeding en -opleiding en volgde hij de allereerste opleiding voor gedragsbegeleider. Peter is schrijver van “Spelenderwijs opvoeden van uw pup” en maakt magazines zoals ‘Ha die Pup’, ‘Ha die Kat’, ‘Hoezo Oudje’ en de ‘Fokkerswijzer’. Hij stond aan de wieg van de “Black Box Methode”. Hij organiseert workshops en symposia en hij geeft regelmatig lezingen.

Wat is de Black Box Methode?

Elke hond reageert verschillend op prikkels uit zijn omgeving. Het is daarom belangrijk dat we leren kijken naar het gedrag van de hond en proberen uit te zoeken waarom hij dat gedrag vertoont. Als je begrijpt waarom de hond doet wat hij doet, dan is het mogelijk om invloed op zijn gedrag uit te oefenen. Dit principe geldt bij de opvoeding, maar ook bij de training van de hond of gewoon in het dagelijkse leven. De lezing is daarom interessant voor alle eigenaren of toekomstige eigenaren. 

De lezing wordt gehouden in De Camp, Bosrand 15-17, 3931 AP Woudenberg. Vanaf 19.00 uur bent u welkom. De lezing begint om 19.30 en zal rond 22.00 uur eindigen.

U bent van harte welkom bij dit interessante onderwerp over gedrag, opvoeding en training van de hond.

Tot ziens op 24 april!

Namens de Fokbeleidscommissie,

Madelien Atema-van Noort

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.